marți, 13 septembrie 2011

you mad? stay mad.


imi place cum suna asta .

si pt ca oricat de nerdy as arata cu ochelari , xim is still a badass[ a se verifica episodul ' izgonirea lui bimbasa . revenirea lui moise '

uuu! ..nu ,nu stiu


____________________________
povestea celor 3 homeless-i care au fermecat marmotele:
au fost odata 3 homeless-i . ei mergeau fara nici o problema pe strazile marelui oras. unul era brunet si cret si avea un hanorac descheiat gri ,si niste pantaloni verzi trei sferturi putin cazuti , al doilea era blondut, avea ochelari de vedere MARI si albastri si purta un tricou modern albastru cu pantaloni gri . ultimul era cel de la care li se trasese porecla : el avea pantaloni in dungi verticale verde cu albastru si alb si un pullover verde cu dungi crem orizontale .
cei trei faceau parte din rasa : aristoCATilor . erau din clanurile de oameni bogati dar le placea sa se plimbe prin furnicar pt ca aici nu ii punea nimeni sa-siaranjeze parul la perfectie .
le placea sa piarda vremea prin zona inteligentei dintre cladirea egoistilor si cea a coltilor.
acolo intr-o zi , in statia de cutii de chibrituri , stateau 2 mamote si asteptau cutia 112 ca sa ajunga acasa. ele au fost vrajite de felul lor fara griji de a merge si de felul in care se roteau prin statie .
vraja avea culoare gri cu oite . aristoCATii wannabehomeless-i era prea prinji de neglijenta lor ca sa le observe asa ca marmotele ia mancat .







3 comentarii:

  1. pe bune? l-ai mentionat pe bimbasaa????? pe bimbasa???? dintre toti oamenii de pe lume tocmai el?? =)))))

    si mi se pare mie sau m-ai facut marmota? /:) :))))
    -Nema

    RăspundețiȘtergere
  2. nevastuica draga esti o marmoota mancatoare de aristoCat-i . ha

    RăspundețiȘtergere
  3. nu de aristoCat-i :p de unul singur

    RăspundețiȘtergere

aaa aici nu e de obicei nimic :