joi, 14 octombrie 2010

please please please please please

buna ziua si bine ati venit la "ce se intampla ximule ?"  azi , dupa cum v-am promis in emisiunea anterioara , voi vorbi despre gravele probleme ale adolescentilor din ziua de azi . cu durere va voi spune ca in randul celor mai tineri dintrenoi incep sa apara tot mai multe probleme irezolvabile .

voi incepe cu cele cateva foarte intalnite boli : uglyclothesophobia , gustprostenschmirtz si frica de servetele . acum , care din voi nu s-a temut niciodata de un servetel ? recunoasteti oameni buni , ati suporta gandul ca pe patul pe care stati  isi duce veacul si un servetel ?  eu nu ! adica este un servetel . este periculos si nu are ce cautain libertate . autoritatile nu se mai ocupa de cazul " servetele albe ataca lumea " 

 atacul unui servetel asupra unui copil nevinovat ii poate provoca traume ingrozitoare ! trebuie sa ne gandim la generatia ce urmeaza . trebuie sa eliminam servetele pentru totdeauna . ele ocupa spatiu si -ca agenti dubli ce sunt - se prefact a fi buni . toate mamele le ridica in slavi si ne pun sa impartim spatiul nostru propriu cu ELE . vor sa le tinem chiar in buzunar O_O. 

voia reveni asupra subiectului cu servetele putin mai incolo. uglyclothesphobia se manifesta la 98% din persoanele traitoare pe pamant. aceasta boala s-a extins foarte mult in acest mileniu . extinderea a fost provocata de libertatea de exprimare. uglyclothesphobia semanifesta diferit la fiecare varsta si este o boala ereditare . exista putine cazuri studiabile  la care parinti si copii sufera de exact aceeasi problema . de obicei parinti se tem de ce poarta copii si invers . aceasta catastrofa ar putea duce omenirea spre al III-lea razboi mondial , unul manifestat prin muzica , cuvinte , culori si haine . 

gustprostenschmirtz este o boala ce - de cele mai multe ori - se dezvolta in paralel cu uglyclothesphobia . cu toate ca persoanele suferinde de uglyclothesphobia urasc hainele "urate" , notiunea lor de urat este una extrem de deplasata , si prin felul lor de fi ataca mintea altor persoane pt ca aici apare gustprostenschmirtz si deranjeaza.

 acum voi lasa aceste probleme deoparte pt o pauza publicitara .

 “ ti-ai dorit vreo data sa mergi pe strada fara ssa te temi ca cineva se va uita la tine ? da ? pai acum noi avem solutia : superjegulmalefic – te acopera complet fara sa lase locuri neacoperite

Farmacia inimii Catenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa”

Am revenit in direct . acum voi vorbi despre oamenii care si-au sacrificat vietile si au adormit in cotetul porcului . acesti oameni – niste exemple pentru noi toti – au fost mancati de vii .

Intrebarea zileai este : de unde ar incepe un porc sa te manace ?

 Eu cred ca ar incepe cu degetele . ar manca pe rand degetele unul cate unul . prima dat le-ar zdrobii , apoi le-ar lasa o vreme sa sangereze apoi le-ar rontaii cu pofta . dup ace ar termina cu el ear trece la maini .

Daca nu ar incepe cu degetele  , cu siguranta ar incepe cu nasul . ar musca cu ascutitii lui dinti din el sip e urma l-ar lasa sangerand incercand sa-ti scoata ochii.

Pana acum nu au existat supravietuitori . inca asteptam un erou adevarat care sa intre acolo , sa adoarma si sa se intoarca nevatama . dar avand in vedere ca porcul este omnivore- adica mananca doaaaar oameni – este imposibil . inca asteptam voluntari

 

Acum este timpul pet invitatul zilei de azi : Baaaaka Hachiko .

 Buna hachi ! ce mai faci ?

H: buna ziua , doctore xim ! sunt bine .

X :am auzi de trauma ta . Hachi are probleme cu jimmi-ul si din aceasta cauza in conditii de panica  reactioneaza neadecvat : vorbeste cu peretii, pretinde ca extraterestri nu sunt reali , isi eliberaza vocea si o lasa san e bantuie ..si de sigur ia o doza foarte mare de manga . Hachiko cum crezi ca se poate remedia starea ta ?

H : cred ca este deja prea avansata pentru a fi tratata . …

X : ai dreptate .

 

Si cu acest mic interviu incheiam emisiune de azi . ne revedem saptamana viitoare . nu uitati oameni buni parul de pisica face bine la plamani ^^


Un comentariu:

aaa aici nu e de obicei nimic :