marți, 8 februarie 2011

lust


" nu trecuse mult de cand plecase de langa mine . 30 de secunde probabil ..acum puteam sa fiu cu 30 de secunde mai aproape de casa...dar imi placea sa o privesc .
se indrepta spre scarile rulante . il vazuse..nu avea cum sa-i scape ei un asemenea tip . i-a aruncat o privire fugara si a coborat scarile . odata ajunsa jos a incetinit pasul .daa . avea un mers lenes dar impunator...nu-l afisa decat cand voia sa fie putin remarcata ..si probabil ca deja fusese.. nu am auzit decat " probabil invata la gordon dupa uniforma " acesta fiind raspunsul prietenului lui .
cand Emily era inca pe scari ,nu-i ii aruncase nici o privire . era ocupat sa-si aprinda tigara . isi lasa capul usor pe spate si isi goli plamanii de fum ..arata bine .. probabil emily ii daduse un 8,5 ..asta pentru ca nu apucase sa-i vada ochii. niciodata nu dadea mai mult de 8,5 unui tip daca nu-i vedea ochii .era stricta in privinta asta.
a stat exact langa ea pe scari si nu a vazut-o ..nu atunci inca era invizibila..micuta neinsemnata . el statea cu fata spre prietenii lui care il urmau .. s-a uitat repede la ei , le zis sa se grabeasca si a ramas asa cu spatele la ea. dar eu ii vedeam fata . si arata bine .sigur si emily ar fi zis asta .
cand a renntat la scari a fost obligat sa priveasca in fata ca sa nu alunece probabil atunci ia vazu picioarele ...picioarele ei superbe pasind cu incredere .astepta doar sa auda ceva , ceva cae sa ii dea de inteles ca el a vazut-o .
in continuare totul probabil s-a derulat asa ..eu eram departe si nu aveam cum sa aud
' de unde crezi ca e ?' intreba tipul inalt pe care il ochise Emily
' probabil invata la Gordon , dupa uniforma ' ii raspunse prietenului destul de tare cat sa ajunga si la mine . si avea dreptate. cu siguranta aceasta fraza ii ajunsese lui Emily , o facea mai increzatoare in sine... o facea sa se simta perfecta .. ceva de care nu era prea departe
liceul " L.Gordon" pt ea era o emblema..care ii se potrivea perfect ..de la fusta ..sa-i spunem acceptabil de scurta .pana la stilul de invatamant . dap fusta o daduse de gol ..dar asta ii placea
dupa ce s-a auzit raspunsul tiplui , Emily incetini iar pasul . astepta ca cei 3 baieti sa o depaseasca , si cu siguranta a zambi urmarindu-l pe saten cum se departeaza. apoi a revenit la ritmul normal si s-a indreptat spre casa.
He had "the look " . a fost mesajul primit de la ea dupa 5 minute de despartire. stia ca vazusem toata scena .
da era unul dintre tipurile ei preferate . era chiar tipul 3: indeajuns de inalt , slab , si freza . asta era tiparul cel mai la moda acum .
apoi era tiparul 1 : tipul dulce, normal dar dulce..ii placea sa-i exploaeze la maxim .si tiparul 2 : cret , forte cret , brunet /saten si ochii cat mai deschisi la culoare . unoeri si blonzii creti erau acceptati .doar uneori. la tiparul 1 de obicei erau ori bruneti- bruneti ori blonzi ..blonzi foarte putin aproape spre saten . daa si aici avea fixuri .
ma facea sa zambesc doar cand ma gandeam . doar era Emily"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aaa aici nu e de obicei nimic :