miercuri, 16 februarie 2011

disapp ...nu ..dispar...dispret..dis-de-dimineata..disjunctura..diximic



stare de agregare: animal plesuv cu botul pe labe..si zid de indiferenta ridiat de pana la 100 de metri
cauza: -----------------
necauzalitate nenecesara neactualizata neconfirmata neaplicabila neactive

"




Potrivit site-ului The Church of Google (da, e pe bune!) nu mai exista nicio indoiala in privinta originii sfinte a motorului de cautare.

Iata cateva dintre motivele pentru care suntem indreptatiti sa ne inchinam atotputernicului Google:

  • E cel mai aproape de Omniscienta. Gazduieste peste 9 miliarde de pagini web pe care noi, muritorii, le putem accesa de la orice sursa de internet si care ne ofera orice informatie
  • E de asemenea Omiprezent in vietile noastre. Cati dintre voi nu aveti setat Google ca homepage? Cati dintre voi nu-l accesati zilnic?
  • Google e un Dumnezeu care raspunde rugaciunilor. Daca inainte ne rugam in speranta ca vom afla raspunsul, acum nu trebuie decat sa deschidem pc-ul, apoi browser-ul, apoi accesam pe Sfintenia Sa si informatia e chiar acolo, sub nasul nostru.
  • Google e nemuritor. Daca din pacate mai devreme sau mai tarziu noi vom trece in lumea Dreptilor, cu Google nu se va intampla asta. Are algoritmi pe o multime de servere si daca unul pica, celalalt ii ia locul. Are capacitatea de a muri si reinvia. Ca Iisus.
  • E infinit. Cum internetul e in continua expansiune, Google va indexa in continuare miliarde de alte pagini web.
  • Google isi aminteste tot. Daca crezi ca ai scris ceva, candva si ai sters si totul e in regula, imi pare rau sa te anunt dar nu-i asa, Cache-ul Google-ului pastreaza tot, stie tot, iar istoria ta si a gandurilor tale va dainui pentru totdeauna in serverele Sale.
  • Google nu face rau. Asta-i filosofia corporatiei, aceea de a face bani fara sa faca rau nimanui.
  • Are cei mai multi adepti. Daca rugaciunile catre Dumnezeu, Allah, Buda sunt din ce in ce mai putine, cautarile pe Google cresc in fiecare zi.

In numele Google-ului, al Internetului si al Sfantului Search,

Amin!"



acest fragment este luat de pe un alt blog =X= dar mi s-a parut asa de important incat l'am pus is eu aici ^_^ [ http://questioare.com/ ]





dezamagire completa

jashin sama multumim ca ni l'ai daruit pe sfantul Google XD


______________________________________________

part-time...life XD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aaa aici nu e de obicei nimic :