miercuri, 26 septembrie 2012

Ex-centric sau excentric, cum preferaţi

În pătratul meu decolorat planează un cerc excentric. Acesta variază de la nuanţa de alb-pur-inexistent la alb-murdar-stacojiu. Pătratul meu îl contrastează cu un negru-vineţiu-crud

Acum doar imaginează-ţi : un negru-vineţiu-crud decolorat. Hmmm, mda..pe aproape... dar iti lipseste tensiunea. Ce îţi transmite ţie acea stare de tensiune? 
M-am tot întrebat de ce s-a refugiat acolo. La început m-am gândit că o fii din cauza colţurilor: mai bine te apropii de un singur colţ, decât sa stai la distanţe egale de patru colţuri. E adevarat, varianta a doua pare mai plauzibilă... dar nu e aceasta una din cele mai bune strategii de a prinde pe cineva la strâmtoare şi al doborî?
Bietul cerc. Acum nu are decât sa sufere în linişte.

Întruchipezi diavolul. " Întru" şi "chip". Pesemne arăţi bine. Probabil tragi de fiare. Poate ca eşti narcisist, sau poate doar un molcom adulator al frumosului Narcis. O SALVE ! SALVE! SALVE!

Erai excentric şi bogat. Erai. Te prefer excentric.Nu, nu ! Te prefer diferit. Un excentric nu poate fii excentric dacă nu e şi bogat. Când îţi pierzi banii cazi de la "excentric"( de acolo de undeva foarte puţin depărtat de centru ) la "nebun", "ţicnit".

Excentric ca excentric... dar cum explici "dezaxat"? Cum centrul este de cele mai mult dictat de societate...înţeleg cum ajungi  "excentric", dar cine îţi trasează ţie axa de coordonate? Eşti liber sa o creezi singur pe aceasta.
Când ţi-au spus "dezaxat" m-a durut... pentru ca ei  nu şi-au ales, ca tine, o aşa de coordonate atât de complexa. Ei încă trăiesc în ignoranţa.TRIST.


Trombon! Tot ce ai negat până acum îţi infirm eu. Nu ai DREPTATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aaa aici nu e de obicei nimic :