joi, 13 mai 2010

prooooost


un titlu mai inspirat nu am gasit

 trecut examenele  , cu note proaste ca altfel nu se putea  

numai un geniu calculeaza corect si pe urma scrie rezulatatele invers 

numai un geniu nu vede ca triungiul ala nu e dreptunghic 

numai un geniu ( hey asta chiar e de geniu ) scrie aria cercului la nimereala si o scrie bine dar nu stie formula pt perimetru 

si cam atat deci o sa vina cam :-? 8 50 :| iar! cum * jashin -sama * ( mare zeu neindurator iertati-ma ca va folosesc numele in propozitii nedemne de domnia voastra ) sa ai medie de ceva cand astia te asculta din ce nu predau sau nici macar sa nu faci recapitulare din cerc inainte de examen ? cum? si mai vrei pe urma sa ajungi in :-? liceul lui peste , cand tu te crezi destept/destepata sau chiar esti ( exemplul : persoana care tasteaza aceste cuvinte magice si scrie cuvinte gresit pt ca are in loc de maini niste chestii pe care nu si le poate coordonata cu o biat atastatura ) dar nu ai cum sa intri unde vrei pt ca dinozaurii de la catedra nu vor sa te lase sa iesi din evul mediu (colegiul lor tampit si nefolositor unde daca ajungi ori ti-ai irosit viata ori ai probleme cu virgula capul sau te-au obligat parintii ca e aproape de casa :D ) 

asa altceva     OTAKU daaaaaaaaaaaaaaaaaa ( nu pot sa-l fac sa mearga normal s-a blocat !!!!1 de ce scriae asa nu am selectat nimic :| ) 

otaku otaku otaku daaaaa otaku otaku otaku otaku otaku otaku daaaaaaaaa otaku (parca as cant amacarena :| ) 

nu stiu ce sa mai scriu 

Un comentariu:

  1. te cred.
    deci profesorii astia au probleme mari, fiecare crede ca materia lui este cea mai importanta si are pretentii mari, asa ca noi ajungem la mijloc si suntem nevoiti sa invatam la tot. ceea ce este absolut imposibil, evident, iar noi ajungem, la sfarsit de clasa, cu medii mici.

    inteleg, matematica si romana sunt importante, dar atunci sa ne lase ceilalti profesori in pace macar putin timp sa putem si noi sa lucram ca lumea (de pilda, am avut teza la geografie - teza cea grea si infricosatoare - in aceeasi saptamana cu examenul national - examenul national - la matematica)

    daca nu ar fi fsot otaku in acest week-end, as fi crezut ca nu mai am niciun motiv sa trec de saptamana aia (de fapt, vine ziua mea in vara), dar a fost foarte tare. putina dezamagire pentru ca nu au fost multe de cumparat si au fost putine cosplay-uri,dar a fost ok. asteptam nijikon 2010, sa vedem ce se mai intampla ;)

    ave, jashin-sama^^
    aishiteru nee'chan !

    RăspundețiȘtergere

aaa aici nu e de obicei nimic :