marți, 6 noiembrie 2012

And they won't wait..but we will stay

S-a intamplat acum 21 de ani ... Acum exact 21 de ani. Energia asta vibranta care te cuprinde treptat, asta reprezinta. Iti simti trupul incetul cu incetul difuz pentru ca Ei se intorc acum...si Sunt mai multi ca atunci ..si mai puternici...
Pe vremea asta, acum 2 decenii si inca o a zecea parte dintr-un al treilea, Le-a venit Ideea : urmau sa inoveze modul de viata al maselor de tineri, urmau sa le deschida mintile spre Asta.
Urmau sa construiasca o Fabrica unde urma sa se prelucreze si distribuie informatii de maxima importanta, informatii vitale pentru vietile bietilor tineri de pe atunci.
Vom incepe turul din aceasta seara cu drumul parcurs de primul cobai al dr.T.P. Tineri. Pasiti cu incredere, odata informatiile stiute, nimic rau nu se mai poate intampla.
Spiritele voluntarilor isi fac simtita prezenta in aceasta seara. Ei, cei care au luptat pentru noi, pentru voi ca sa fiti aici, si pentru ei, cei ce or sa vie, si-au sacrificat voluntarul din ei. Ii puteti vedea aici, odihnindu-se si supraveghind ceea ce fac urmasii lor. Ei ne ambitioneaza sa evoluam, sa tintim tot mai sus pentru a-I putea depasii pe ei. Ei vor din ce in ce mai mult.
Trecem in zona 51 a laboratorului doctorului, zona unde sunt pastrate dosarele cu inregistrari unice ale evolutiei cobaiului.

Intram in Conacul Tentatiilor, nu va fie teama sa cereti ce vreti, dar fiti cu bagare de seama la ce vi se da, dupa cum bine stiti nu orice zboara se mananca. Conacul tentatiilor: Aici este locul unde se vor pierde ceva virtutii. Aici adevarul isi schimba culoarea si ia diverse forme. De aici pleci cu imagini noi aplicate realitatii, unele mai distorsionate, altele mai putin.  Aici cobaiul a intraat in contact cu toot felul de oameni, lucruri,...

Camera Stafiilor.Purtat de Tentatiile aparute inca de la constientizarea micutei lui fapturi, cobaiul a iesit sifonat si speriat din starea inocenta a copilariei. Peretii imaculati ai mintii lui se umpleau pe zii ce trecea de simboluri si idei . Pe fundalul alb al personalitatii lui incepea sa prinda contur o noua coloana vertebrala: un prim sistem de valori. Era obligat sa se descotoroseasca rapid de vechile obiceiuri si sa se adapteze noului ritm alert de dezvoltare Fantomele trecutului il urmareau, chinuindu-i constiinta cu diferentele care tot apareau, diferente care, zicea el, erau cauzate de acceptarea tentatiilor.  Bietul, bietul!

Spanzuratoarea.A fost aruncat intr-o stare de zbucium, de revolta, de negare a lucrurilor trecute si a celor actuale, o stare epuizanta. O parte din el era la capatul puterilor, in timp ce o alta se pregatea sa razbata la lumina... dar era prea mult pentru el ..ar fi vrut sa puna capat la tot, ar fi vrut sa se termine pe loc... . Putem vedea ramasitele fostei carcase copilaroase ale Cobaiului spanzurate de aceste idei incoerente. Intunericul din aceasta camera este singurul lucru concret ramas din acea perioada, restul fiind prea confuz si indepartat pentru a putea fi evaluat.

Erau semne de atentionare peste tot, ceva grav si important urma sa se intample... Era presat de contadictiile din ultimul timp, de cei din jur, de el... avea nevoie de timp- de timp pentru el, de timp singur. Manat de nevoia de a gasii un loc undeva unde s-ar putea simtii in largul lui tot timpul, s-a zbatut si a infruntat diferite obstacole pentru a avansa pe scara sociala si morala de care e lovea la tot pasul.Urcusul greoi si diversele nu l-au putut opri insa.

Grota.Loc obscur inecat in muzica,noi simboluri si singuratate. Aici avea linistea pe care o cauta de ani de zile...si cand spun liniste vreau doar sa spun ca din cauza zgomotelor haotice pe care le denumea muzica nu-si mai putea auzii gandurile. Era o atmosfera comoda, abstracta ..chiar mistica.S-a refugiat acolo in ideea de a stopa ceea ce urma sa se intample... ii era frica, nu se simtea pregatit. Acea camera micuta, pe masura lui, i se parea perfecta pentru tot restul vietii...dar aceasta intamplare era inevitabila.

'La data de 06.06.06 Adolescentul Z.Cobai a fost gasit
zacand in centrul universului sau . In apropierea 
sa au fost gasite urme de inocenta, maturizare
si bucati de confuzie. 
Criminalul, persoana cu varsta cuprinsa intre 15-25 ani, cunoscut sub numele de 
Adult, se pare ca are acelasi plan de actiune ca si mult temuta Bloody Mary :
un mod necunsocut de hipnoza.
Victimele se supun de buna voie tratamentului de transformare,
dovezile ramase nefiind suficiente pentru a-l incrimina
pe infractor.'



Adultul, persoana cerebrala si cu putere de decizie, este obligat tot timpul sa aleaga intre diferite situatii, obiecte, tentatii: Poti sa-ti asumi si tu rolul acum si sa alegi ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aaa aici nu e de obicei nimic :