luni, 19 martie 2012

dancing in the moonless night

justificari ? nu e cazul.
dupa o foarte draguta[ si nu sunt ironica] ora de astronomie, m-am intors acasa printr-un linistit si incantator Tineretului, cu putina lume.Luminile erau aprinse la locul lor, obisnuitii catei calmi pe strada si eu, cu castile in urechi, topaind pe alei. M-am simtit atat de bine incat as fi facut orice m-ar fi rugat oricine. Ador primavara.

Ma gandeam la liniste, apoi la intuneric, si apoi la intuneric cu muzica in surdina si adieri ale vantului, cu cateva fosnete, ici si colo... nu suna a paradis?
auzim Kiss from a rose pe fundal. si inchid ochii. inchid ochii si deschid larg bratele- atat de larg cat sa pot cuprinde cerul dintr-o imbratisare, si ..si ma invart in nestire, pana uit de mine, pana uit de tot. drunk on beauty. betie placuta! asta chiar trebuie sa fie o betie placuta, pentru ca e o betie a artistului de orice tip, o betie a visatorului. da-i drumul, imbata-te!

de acum voi cauta zambete in ochii oamenilor, pentru ca acele zambete sunt cele mai sincere. eu sunt aici, voi unde sunteti ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aaa aici nu e de obicei nimic :