vineri, 15 iulie 2011

disperatorul



disperatorul , sau dupa cum il numiti voi umanoizi - aspiratorul , este unul din cele 10 elemente de tortura ale acestui secol.
aspiratorul vostru nu aspira dupa cum promite praful din covorul vostru - nu! el va aspira toata energia pozitiva , visele , si viitoarele reusite . va inghite sufletul si il desface in particule pe care nu le veti putea lipi la loc niciodata .
de cate ori , dupa ce ati dat cu aspiratorul , nu vi s-a intamplat sa ramaneti fara pic de energie ? sa va simtiti nervos si furios, fara sa stiti de unde a pornit totul ? de multe ori , chiar daca nu va aduceti aminte .
de fiecare data era vina aspiratorului , nu a pisicii care a daramat ghiveciul , sau a copiilor ca s-au gandit ca dulceata arata mult mai bine daca o amesteci cu smantana si o imprastii pe covor . credeti-ma pe cuvant , tot raul din viata voastra se datoreaza aspiratorului .[ votati matura . ] nuuuuuuuu, nici sa nu va treaca prin cap sa incercati o matura ..e la fel de meschina si ea..mai bine , cand se pune praful in casa dumneavoastra... schimbati casa ^_^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aaa aici nu e de obicei nimic :