sâmbătă, 2 iulie 2011

Aaasadar..

Astazi vom vorbi despre fiertura de picioare de porc.
Oh, da, entuziasmul vostru ma copleseste. Nu, nu manca...grr, nu inca.

Asistentul meu atat de - frumos - asistentos (Xim...de ce nu ai si varianta de text taiat? Ce om trist trebuie sa fi...) a pregatit o mostra pentru voi. Nu, nu ne-am induplecat sa fierbem o intreaga copita doar pentru a va arata, asa ca aici *arata mini-cana* avem una din labe de hamster.

Observati textura. *Grr..da, stiu ca e doar apa cu pudra hamsteroasa, taci, shh!* Este frumoasa nu? Observati complexitatea. Mirific, nu-i asa? Observati cat de frumos se amesteca labele moi de hamster cu apa calda. Extraordinar, intradevar.

Acum vreti sa aflati cum se prepara?
Nu va spun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aaa aici nu e de obicei nimic :