luni, 14 martie 2011

sumimasen deshita . de data asta fara pt ca ..e semn de slabiciune. sper sa te prinzi ca e pt tine ..doar titlul XD serios doar titlul XD

mai tineti minte umanoidul ? acum urmeaza intrebarea care din ei ? eieieie ala cu caciul aca a spiridelfului XD daa . puteti sa-i ridicati o satuie ..nu ca v-as sugera sa-i faceti nuuu nuu.. [ chiar inssist sa nu ..adica daca nu as spune sa nu-i faceti ar trebui sa-i spun sa faceti ..si ar fi prea evident ..deci spun sa nu faceti.. ] NU II FACETI STATUIE ! XD ..okai puteti sa-i faceti statuie macar capului XD parul acela carliontat ..genial nomnomnomnomnom.

xim s-a intaltat ..nu nu la cer inca mai asteptati * calculeaza pe degete 44- 15<- xim * aa cativa mai mult ani... ..nu s-a intaltat XD a crescut . si a vazut asta in comparatie cu umanoidul XD e aproape cat el . ura . sau asa mi s-a parut .....

oare am mai scris ce vreau sa scriu acum ? nu stiu daca ma repet ..soarta ..jashin-sama ma iubeste * a se citi pedepseste * oricum ..

subiect : alternanta oameniilor pe care ii cunosti pe parcursul unei vieti .

ideea a pornit de la oamenii pe care i-am intalnit [ nu , nu neaparat cunooscut ..presupun ca virgula cunoasteti diferenta O_O ] de cativa ani incoace.

zicala antica din Ximuland" un om nu cauta sa-si faca prieteni noi ci cauta oameni exact ca cei intalniti pana acum ce se ascund sub alte chipuri " inteligent haaa?

chestia e ca e cam reala ..la xim chiar este . si daca nu e identic la comportament si vorbit [ betty= oana la asta O_O] atunci e asa : intotdeauna exsita cineva care te domina .. sau de care asculti orice ar fi .. exista cineva care ti se supune sau asculta ce spui si te ajuta in tot ce faci ... legatura dintre amicul dominant1 si amicul dominant2 este una mare au mai multa putere psihica /emoionala decat tine..stiu cum sa-ti vorbeasca in asa fel incat sa ajungi exact la ce spui ei . dintre amiculdominat1 si amiculdominat2 este ca intotdeauna vor fi acolo sa te ascult si sa te jute..chiar daca nu s-ar pune pe ei primii. un amic dominat poate deveni unul dominant ..invers putin probabil XD

nu am scris aici exact ce am avut in minte pt ca nu suna bine inca..poate vreodata voi reveni asupra chestiei asteia .

_________________________________

10 10 8 8 si 7 ? e bine pt inceput sper XD

_______________________________________

citit "before i die .." nu toata , mai am exact 3 pagini . nu-mi aduc aminte care e a 6 chestie ..mi-e lene sa caut .

__________________________

conform statistice ximopoliadeline mancarea nu-ti face bine. nu mai manca.. ai voie sa respiri XD . tu crezi ca vei trai mult daca continui sa te umflii?

fi pe pace . nu te sacrific eu . nu acum

bratara mea. calculatorul meu. visul meu . grupul meu . inelul meu . ochii cuiva. doua chestii. garsoniera mea. universitatea la care eu nu o sa intru . viitorul care nu o sa descurga cum va trebui . colectia de carti pe care o voi face. scrisorile pe care le voi trimite. bani consumati pe timbre. oameni care ar fi putut deja sa participe ...daca ii invitam in joc . dar nu te poti duce la ei " hey ..tu ! stiu ca nu stii cine sunt ..vrei sa joci ? * privesti persoana * i'm hungry ..you know? " sau nu mai bine nu . mmai bine niciodata. tine-ti ideile aho-ice pt tine..sau pt ea..nu nu pastreazal-le pt mine. colectioneaza ceva. ar fi de preferat vieti dar n-ai curajul..nici eu n-am . si cine face asta ? raluca ..numai ca nu in sensul ala brutal ..le colectioneaza le cunoaste le distribuie si abuzeaza de ele . si teo uneori . si senko . ele sunt fericite. tu nici vieti nu poti colectiona.

fugi la 4 mii km de casa si lasa un bilet exac in locul ala cu " believe it "

sau sau sau.. du-te sa te inscrii la slujba de vis si unde-ti cere sa scrii de ce te-ar alege pe tine scrie " pt ca voi nu credeti " [ torturati-l pe artist XD]

omoaara un om! poti . nu cred daca ai facut asta , suna-ma si spune-mi numele lui . ma voi duce la politie sa ma predau in locul tau .

invata cel putin 5 limbi straine...vei avea nevoie de ele. sau pur si simplu incearca sa uiti tot ce ai invatat pana acum . daca faci asta .. o sa ai alzheimer dar vei fi un erou . poate o sa-ti ridic si tie o statuie .

fugi si dormi o noapte pe un camp. you may have you ipod with you . music bless you !

iti ordon sa nu vorbesti cu oameni de alta culoara..insa te oblig sa te imprietenesti cu ei . cate unul din fiecare . ai un an in plus pt cei albastri XD si cei albinosi .

"time laughts at people but pyramids laught at time " sau ceva de genu' . e e patetic . oricine stie ca bunica mea era o piramida ti se pare ca mai rade acum ?

iti cer o jumatate de ora . si iti dau o zi . faci ce vrei cu ea . o zi doar a ta. don't worry , be happy



heil jashin . seriously now..you killed hitler..now you really have to heil jashin XD

SCHALAPADOOOOOO #+#



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aaa aici nu e de obicei nimic :