marți, 17 aprilie 2012

imi iei din timp .pa!

atat de expresiv omule.. si cand vorbesti cu altii , esti la fel de receptiva la ce spun ca o roata. multumesc. apreciez.

____________________________________________________
Antipanica sa fie. Problema e ca chiar in starea de antipanica suntem..numai ca e naspa. pentru ca stii sa minti mai bine de atat.
si acum vine super intrebarea : Cum e sa minti? sau De ce mintim ?

Pentru ca ne place. In mai mult de 90% din cazuri nu avem nevoie sa mintim dar totusi o facem . De ce ? Pentru ca pur si simplu.
Ne place.. hmm hai sa nu generalizam. .Iti/imi place sa ascundem. Ce? nu stiu. Pur si simplu , orice e mai important si special cand il ascunzi.. chiar daca nu ai nevoie de asta.
Stii ca daca ai spune adevarul tot timpul nu ai mai fii atat de '$mecher' pentru ca ' frate .. nu esti cool'. [ replica asta e atat de patetica incat merita stearsa...]
Cu o curiozitate enorma ma intreb ce s-ar intampla daca as spune doar adevarul. Pot sustine cu fermitate ca secretele mele nu sunt chiar asa de speciale dar ,probabil, ar schimba ceva. daca nu in lume in viziunea altora asupra mea... si ar provoca reactii pe care nu sunt , inca, pregatita sa le fac fata.
DEci , de ce mintim ? De ce nu ? E un mod de a ne ocupa timpul.. . de aia.

____________________________________________
pot sa va fac si teoria verzei la ora asta..si teoria lui Figaro..dar nu ma vor ajuta
Xim a fost prins ..intr-un mod patetic.. atat de patetic incat ma doare...

du-te cu domnul ^w^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aaa aici nu e de obicei nimic :