joi, 9 iunie 2011

procurati-va propriul iKai la numai 8 galleoni .order now and you'll definitly get a ximbag .


asta urla jimmi azi pe aici. multumim jimmi pentru reclama.

____________________

intentia mea era sa scriu doar despre mini-furtuna de mai devreme si despre cum ambasada mi-a stricat prezentarea...dar am vazut pe blogul omului " another gay kiddo " videoclipul ala . ;_;
;_; de ce sunt oamenii asa rai..serios? am vazut si in autobuz cand ma intorceam de la dansuri ..afise A5 lipite pe pereti contra oamenilor gay... [ si le-am rupt desigur :)) bea si nema se uitau la mine urat ca jupuiam chestia de pe perete ..dar ma zgaria pe creier] oameni atat de rai .

____________________________

acum despre ambasada. azi trebuia sa mergem sa prezentam proiectele , dar oamenii frumosi si buni , inteligenti si fascinanti de acolo..au lasat panourile noastre[ am muncit la al nostru 8 ore cu biata nema ] afara ..deci s-a ales de ele praful . acum ar fi venit o fraza frumoasa pe care o mai spun uneori . dar nu o voi spune ..


o spun eu , " mori in chinuri" <- jimmi

mersi jimmi esti un om atat de bun.

_______________

partea urata din tot ce urmeaza e ca ai mei au dreptate..si ca daca vreau sa fac ce mi-am propus tebuie sa-mi organizez viata frumos. cam greu la ce xim aiurit sunt eu , dar incercam , nu ?

_________________________

stiati ca Alexandru macedon era bi ? sau chiar gay .. nu se stie sigur * rade* oricum a fost atasat foooarte mult de un tip Hephaestion . uuuuu
imi place personalitatea lui alexandru macedon. era un om dubios.

______________________________________________

frumosul si nemaipomenitul google. ati fazut ca are corzi de chitara la pagina de pornire si chiar se auuudeeeeeeeeee? o sa pun o poza XD nu mai pun pt ca oricum nu o sa se auda poza:)).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aaa aici nu e de obicei nimic :